Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Δεν μας άφησε να χαρούμε» λέει για τον δράστη ο σύντροφος της αδικοχαμένης Δώρας

Η γυναικοκτονία στο Αγρίνιο έχει συνταράξει τη χώρα. Θύμα η 43χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε από πρώην σύντροφό της. Η άτυχη γυναίκα ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί.

Το έγκλημα στο Αγρίνιο προκαλεί οργή και θλίψη. Η 43χρονη Δώρα έπεσε νεκρή από την αρρωστημένη επίθεση πρώην συντρόφου της, που της έστησε ενέδρα και την πυροβόλησε. Λίγες ώρες μετά τη γυναικοκτονία, ο σύντροφος της άτυχης μητέρας, ο άνθρωπος που ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί αλλά δεν πρόλαβε, αποχαιρετά την αγαπημένη του, με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Μέσα από αυτά που γράφει γίνεται σαφές, πως ο δράστης δεν είχε σταματήσει να ενοχλεί την 43χρονη. «Δεν μας άφησε να χαρούμε! Καλό παράδεισο αγάπη μου, θα είσαι μέσα στην καρδιά μου για πάντα» αναφέρει ο σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Η μητέρα της 43χρονης αποκάλυψε πως το κορίτσι της ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί και ο πρώην σύντροφός της δεν το δεχόταν με τίποτα. «Το κορίτσι μου θα έφτιαχνε τη ζωή της, δεν έπρεπε να της κάνει αυτό το πράγμα. Αυτός δεν το δεχόταν.

Αυτοί είναι οι λεγόμενοι άνδρες. Δεν ξέρω τίποτα για το πώς έγινε. Τον είχε χωρίσει και ετοιμαζόταν η κόρη μου να αρραβωνιαστεί και αυτός δεν το δεχότανε με τίποτα. Το κεφάλι μου γυρίζει, έχουμε τον πόνο μας και το πρόβλημα μας και χρειαζόμαστε ησυχία».

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 30χρονου, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών χθες το βράδυ, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στην πόλη του Αγρινίου. Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Μυρτιάς, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, αλλά και σε περιοχές προς το Θέρμο.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά στις συνθήκες δολοφονίας της 43χρονης, ο δράστης φέρεται να την πλησίασε στην οδό Παπαγιάννη στο Αγρίνιο και να την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα, ενώ αμέσως μετά διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε αργά χθες το βράδυ κοντά στην κοινότητα Μυρτιά.

Αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση, αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ και την Ασφάλεια Αγρινίου ότι υπήρχε τραυματισμένη γυναίκα στο έδαφος στην οδό Παπαγιάννη. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και το ασθενοφόρο, η 43χρονη ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό από πρώην σύντροφό της, ενώ λίγη ώρα μετά υπέκυψε στα τραύματά της, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Όσον αφορά στον 30χρονο, το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε υποβάλλει στις 4 Σεπτεμβρίου μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, διότι όπως είχε καταγγείλει, την είχε απειλήσει με ένα μαχαίρι. Ο 30χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα.

Ο 30χρονος είχε οδηγηθεί στο εισαγγελέα, ενώ είχε οριστεί δικάσιμος για τις 15 Νοεμβρίου. Παράλληλα, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ώστε να μην πλησιάζει την 43χρονη.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, η 43χρονη δεν είχε ζητήσει να τοποθετηθεί στο κινητό τηλέφωνό της η εφαρμογή panic button ούτε είχε ζητήσει να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ζέττα Μακρή για τον εκβιασμό της από τον δημοσιογράφο: Αν χρειαζόμουν κάποιον να υποστηρίξει την πολιτική μου παρουσία δεν θα επέλεγα μέλος πάνελ πρωινάδικου
«Δεν είχαμε συναλλαγή τέτοιου είδους γιατί δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Η Ζέττα Μακρή στα δικαστήρια Βόλου
Πανελλήνιες 2025: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό – 6 βήματα για τη σωστή συμπλήρωσή του
«Επιτυχία είναι να αξιοποιήσει κανείς τα όποια μόρια συγκεντρώνει με έναν έξυπνο τρόπο, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές με βάση τα στοιχεία της προσωπικότητάς του και τις ανάγκες τις αγοράς εργασίας»
Μαθητής κατά τη διάρκεια πανελληνίων εξετάσεων
Στη ΜΕΘ 21χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στα Χανιά - Είχε πιει ο οδηγός
Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μετά από αλκοτέστ, βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πέραν του επιτρεπτού ορίου και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου
Τροχαίο στα Χανιά
1
To project Ψυττάλεια 3.0 και τα «έξυπνα» δίκτυα – Η ΕΥΔΑΠ περνά στην εποχή της βιώσιμης διαχείρισης και του ψηφιακού μετασχηματισμού
Η ανάγκη για έξυπνες, βιώσιμες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες λύσεις στο σύστημα ύδρευσης δεν είναι πλέον μία απλή επιλογή ενός εκσυγχρονισμένου...
Αρχείο ΕΥΔΑΠ ΚΕΛ Ψυτάλλειας