Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σε κατάσταση σοκ φίλος της 46χρονης αλλά και ο αδερφός του δολοφόνου

«Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το “Ετοιμάζω ταξίδι”. Πάντα ταξίδευε. Αλλά αυτή τη φορά έφυγε για πάντα…», λέει στο newsit.gr στενός φίλος της 46χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του 55χρονου εν διαστάσει συζύγου της, στο Κουκάκι.

Συντετριμμένος ο φίλος της αδικοχαμένης γυναίκας μας αναφέρει ότι γνωρίζονταν και ήταν φίλοι πολλά χρόνια. «Την γνώριζα περισσότερο από δέκα χρόνια. Ήμασταν φίλοι. Από το πρωί είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

anartisi

Διευκρινίζει ότι το νέο θύμα γυναικοκτονίας δεν του είχε αναφέρει τίποτα για την σχέση της με τον άντρα της: «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Έδειχνε πάντα χαμογελαστή». Και συνεχίζει: «Είμαστε από τα ίδια μέρη. Τα χωριά μας ήταν κοντά. Τη γνώρισα το 2009 και από τότε ήμασταν φίλοι. Μιλούσαμε συχνά. Την είχα σαν συγγενή και μάλιστα σαν αδερφή μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος και τόσο θρήσκα που ήθελε πάντα να βοηθάει τους συνανθρώπους γύρω». 

Στην εκπομπή “Τ-live” της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε ο αδερφός του 55χρονου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια…”.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 2 αρχαιοκάπηλοι που άνοιξαν τούνελ βάθους 12 μέτρων στη Φωκίδα – Έψαχναν αρχαία νομίσματα
Το τούνελ των 12 μέτρων είχε φώτα, ρεύμα, εξαερισμό, καθώς και ανελκυστήρα για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι συλληφθέντες, ενώ παράλληλα διερευνάται το εάν τελικά βρέθηκε κάτι
Το τούνελ 12 μέτρων στη Φωκίδα
«Έστειλα το επίμαχο βίντεο AI με τον 11χρονο στον ξάδερφό του επειδή μου φάνηκε λάθος» λέει ο 13χρονος που κατηγορείται
Η οικογένεια του 11χρονου ζήτησε τη δίωξη του 13χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - «Δεν είχα κανέναν λόγο να δημιουργήσω τέτοιο περιεχόμενο, δεν είχα κανένα σχετικό υλικό στην κατοχή μου» υποστηρίζει ο ανήλικος
Παιδί
2
Η καταγγελία του Γιώργου Μαζωνάκη για εισβολείς σπίτι του - «Ο φόβος μου μεγιστοποιείται επειδή έχω σκληρή δικαστική αντιδικία με την οικογένειά μου»
Όπως προκύπτει, φέρεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην τοποθέτηση κοριού το 2023 και τις ύποπτες κινήσεις που περιέγραψε ο τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του, δυο χρόνια μετά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης