Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Την είχε απειλήσει πολλές φορές» λέει ο αδερφός της 46χρονης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ και θλίψη προκαλεί νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι με θύμα μια 46χρονη μητέρα δυο παιδιών που έχασε τη ζωή της από τον σύζυγό της

Δράστης του φονικού στο Κουκάκι ο 55χρονος εν διαστάσει σύζυγός της που δεν δίστασε να καλέσει τον γιο τους στο τηλέφωνο και να του ανακοινώσει πως σκότωσε τη μητέρα του.

Ο αδερφός του θύματος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε πως ο συζυγοκτόνος την είχε απειλήσει στο παρελθόν πολλές φορές, όπως και τα παιδιά τους: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς..Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα».

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε,μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Υπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο “μιλήστε”… ‘Όταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».

«Τη ζήλευα, πίστευα ότι με απατούσε»

Στην κατάθεσή του ο 55χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικού πως τη ζήλευε παθολογικά γιατί πίστευε ότι την απατούσε και πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός πως η 46χρονη ετοιμαζόταν να φύγει κάποιο ταξίδι, όπως είχε κάνει γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

koukaki

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πάει και δε μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Άρπαξα το μαχαίρι από το τραπέζι και την χτύπησα. Πήρα τον γιο μας τηλέφωνο και έφυγα από το σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 24χρονος γιος ήταν αυτός που βρήκε νεκρή τη μητέρα του και κάλεσε την αστυνομία όμως ο πατέρας του και δράστης του στυγερού εγκλήματος είχε τραπεί σε φυγή. Μάλιστα έπεσε με το αυτοκίνητό του από γέφυρα που βρίσκεται στην Παλαιά Φώκαια, όταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο.

«Ήπια μπύρες, καυγαδίσαμε και άρπαξα το μαχαίρι .Όλα πήγαν στραβά προσπάθησα να τα ξαναβρούμε», φέρεται να είναι τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς.

Στο σπίτι της οικογένειας στο Κουκάκι έχουν τοποθετηθεί λουλούδια στην εξώπορτα στη μνήμη της 46χρονης που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλάκιση 3 ετών στον 70χρονο που προκάλεσε φωτιά στο Καλοχώρι - «Μου έπεσε αναμμένο χαρτί, ήθελα να διώξω σφήκες»
Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε στο χωράφι του, καίγοντας αρχικά απορρίμματα και ξερά χόρτα, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δύο γειτονικές επαγγελματικές εγκαταστάσεις, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές
Φωτιά 5
Άργος: Αναβαθμίζεται η κατηγορία για τους δύο αστυνομικούς μετά τον θάνατο του 20χρονου – Στο «μικροσκόπιο» η βαλλιστική
Κρίσιμα τα ευρήματα της βαλλιστικής εξέτασης και τα νέα στοιχεία της έρευνας, ενώ η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί σοκ και έντονες αντιδράσεις σε όλη τη χώρα
Το σημείο που πυροβολήθηκε ο 20χρονος στο Άργος 9
Συγκλονίζει η σύζυγος του επιβάτη που βρέθηκε ο μισός εκτός του αεροπλάνου της Ryanair εν ώρα πτήσης - «Έβαλαν βαλίτσα στο παράθυρο και την ρούφηξε έξω»
«Ο σύζυγός μου έχει σοβαρά τραύματα, φοράει κολάρο, είναι σε σοκ και ακούει για αεροπλάνα και τρέμει» αποκαλύπτει η επιβάτιδα της πτήσης της Ryanair
Ryanair
Marfin: «Ισχνά στοιχεία» στη δικογραφία των τριών κατηγορουμένων βλέπουν οι δικηγόροι τους – Την Τρίτη σε βρετανικό δικαστήριο η 46χρονη για να εκδοθεί στην Ελλάδα
Η υπεράσπιση θεωρεί ότι πρέπει να εντοπιστεί και να κληθεί να καταθέσει στην ανάκριση ο αποστολέας του email
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη τύπου των δικηγόρων 49