Ελλάδα

Γύρος Αθήνας 2016: Σήμερα τρέχουμε στην πόλη [pics]

Σήμερα τρέχουμε στην πόλη, στον Γύρο Αθήνας 2016. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φέτος οι συμμετέχοντες στον Γύρο Αθήνας 2016 τρέχουν και προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Η εκκίνηση δόθηκε από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:30 το πρωί για τις διαδρομές 10χλμ. – 5χιλ. και 3χλμ. Η εκκίνηση των Α.μεΑ. δόθηκε στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών γίνεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 30ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α έως 13:00. Στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) θα πραγματοποιηθεί η mini expo του Γύρου της Αθήνας, όπου οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του αγώνα θα δώσουν το παρόν, αλλά και την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Σε ισχύ, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «30ος Γύρος Αθήνας». Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων.

Μετά τον μαραθώνιο

Οι πρώτες 24-48 ώρες μετά από ένα μαραθώνιο είναι η κρίσιμη περίοδος κατά την οποία πρέπει να δώσετε στο σώμα σας την αφθονία των υγιεινών τροφών για την ορθή αποκατάστασή του. Μετά τον αγώνα φάτε κάτι πλούσιο σε υδατάνθρακες για αναπλήρωση ενέργειας και μέτριας περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα της ινσουλίνης το συντομότερο δυνατόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
7
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
71