Ελλάδα

Ήθελε να αυτοκτονήσει στο Βοτανικό επειδή η κοπέλα του δεν ήταν πιστή – Πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή

Στην κυριολεξία στο παρά πέντε πρόλαβαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έναν 23χρονο νεαρό να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας στης ράγες του τρένου, στην γέφυρα του Βοτανικού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης τον 23χρονο να φορά μαύρα ρούχα και να κάνει την προσευχή του πριν βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου. Αμέσως οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και έπιασαν το νεαρό την στιγμή που ήταν έτοιμος να ανέβει στη γέφυρα και να πηδήξει στις ράγες λόγο ερωτικής απογοήτευσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε ένα μήνυμα στο sυber alert, για έναν 23χρονο ο οποίος άφησε μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτυώσης, για την πρόθεση του να βάλει τέλος στην ζωή του πέφτοντας από την γέφυρα σιδηροδρομικού σταθμού στην Αθήνα.

Αμέσως οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμαναν συναγερμό και μάλιστα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, έδωσε εντολή σε όλες τις μονάδες που περιπολούν κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, καθώς υπάρχει απειλή για αυτοκτονία 23χρονου νεαρού λόγω ερωτικής απογοητεύσης, καθώς είχε αντιληφθεί πως η αγαπημένη του δεν του είναι πιστή.

Το απόγευμα της Τετάρτης πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν τον 23χρονο που φορούσε μαύρα ρούχα, να βρίσκεται σε γέφυρα του Βοτανικού, πάνω από τις γραμμές του τρένου και να προσεύχεται.

Αμέσως διαβίβασαν την σκηνή που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονταν και Αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για τον άνθρωπο που ψάχνουν.

Στο σημείο κλήθηκε και ειδικός ψυχολόγος, προκειμένου να μιλήσει με τον υποψήφιο αυτόχειρα, ενώ το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε το πλήρωμα του περιπολικού πλησίασε τον 23χρονο και άρχισε να συνομιλεί προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να τον αποτρέψουν από την αυτοκτονία, όπως και έγινε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναβιώνει ο εφιάλτης της στυγερής δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα στο Εφετείο - Οι τρεις δικογραφίες και οι ευθύνες των αστυνομικών
Η Κυριακή Γρίβα έχασε τη ζωή της από τα μανιώδη χτυπήματα του πρώην συντρόφου της, ο οποίος ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων την κατέσφαξε
Η Κυριακή Γρίβα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Η Πηνελόπη προσπάθησε να αμυνθεί από τις μαχαιριές του δολοφόνου της – Σήμερα το τελευταίο αντίο
Εικάζεται ότι προσπάθησε να φύγει και υπήρξε καταδίωξη, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 27χρονος να την αιφνιδίασε και να μην είχαν κάποιο ραντεβού
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας