Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Η 22χρονη Αντριέλα που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από σόμπα μίλησε στο T-Live

Η 22χρονη Αντριέλα που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από σόμπα μίλησε στο T-Live

«Οι γιατροί μου έδιναν 5% πιθανότητες να ζήσω» δηλώνει και σοκάρει η Αντριέλα, η 22χρονη που έζησε στιγμές απόλυτης φρίκης πριν κάποιους μήνες, όταν λαμπάδιασε το σώμα και το πρόσωπό της ενώ προσπαθούσε να ανάψει σόμπα στο σπίτι της για να ζεσταθεί με οινόπνευμα και η φωτιά γύρισε προς το μέρος της.

Η 22χρονη Αντριέλα μίλησε στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον Γολγοθά που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με τη φωτιά από τη σόμπα στο σπίτι της. Ακόμη και ο πατέρας της, ο ήρωάς της όπως λέει και η ίδια, κάηκε στα χέρια στην προσπάθειά του να τη σώσει.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου εφημέρευε. Για ενάμιση μήνα, η 22χρονη που σπούδασε αισθητική, ήταν σε καταστολή.

Όπως εξομολογήθηκε στο TLive, όταν βγήκε από την καταστολή, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της για τη στενοχώρια που τους προκάλεσε. Όταν είδε για πρώτη φορά στο πρόσωπό της, ένιωσε πολύ άσχημα.

Η οργάνωση Salvia στάθηκε στο πλευρό της Αντριέλας και την στηρίζει στο μακρύ αγώνα της αποκατάστασής της.

Σήμερα (7.11.2023) η Αντριέλα ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Είχα βγει και γύρισα σπίτι. Έκανε κρύο, δεν είχα προσέξει ότι η σόμπα ήταν λίγο αναμμένη. Πήρα το οινόπνευμα, βάζω το χαρτί, κι έτσι όπως έριξα το οινόπνευμα, η φωτιά γύρισε προς τα εμένα, το μπουκάλι έσκασε στα χέρια μου, στα μαλλιά και στα ρούχα. Θυμάμαι να ουρλιάζω. Η μητέρα μου είχε πάθει σοκ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Θυμάμαι ότι ξύπνησε ο μπαμπάς μου, με τύλιξε με μία πετσέτα, μου έσκισε ό,τι ρούχα είχαν απομείνει και με έβγαλε έξω. Είχε και τον φόβο μην πιάσει φωτιά και το σπίτι».

Στη συνέχεια, η Αντριέλα εξομολογήθηκε: «Ο μπαμπάς μου είχε καεί στα χέρια, αλλά με πολλή δυσκολία οδήγησε μέχρι τον Βόλο. Κατέβηκα και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω βοήθεια. Θυμάμαι απλά τους γιατρούς να με έχουν περικυκλώσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκα στο Γεννηματά και είχα την τύχη να έχω τους καλύτερους γιατρούς».

«Έβλεπα τις φωτογραφίες του πώς ήμουν και το πώς είμαι τώρα… Οι γιατροί μου έδιναν 5% πιθανότητες να ζήσω. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, όλοι με κοιτούσαν με μία λύπηση για το τι έπαθα. Εμένα αυτό δεν με βοηθούσε. Από τον Βόλο, πήγα στη Ρόδο και όλοι με κοιτούσαν κι έκαναν τον σταυρό τους. Για εμένα αυτό ήταν πολύ άσχημο» πρόσθεσε η Αντριέλα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη συγκλονιστική εξομολόγησή της, το νεαρό κορίτσι που θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Να σταματήσουν να με κοιτάνε με λύπηση, είμαστε άνθρωποι όλοι. Δεν με βοηθάει να με κοιτάνε και να κάνουν τον σταυρό τους. Πολλές φορές λαμβάνω άσχημα σχόλια».

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την Αντριέλα, το IBAN της Εθνικής Τράπεζας που μπορεί να καταθέσει χρήματα είναι: GR1301104610000046101287590. Οι δικαιούχοι είναι: Andriela Gjoka, Emanuel Gjoka.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις