Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η WIND απελευθερώνει την ομιλία προς όλα τα δίκτυα και ανεβάζει την αξία στην αγορά της καρτοκινητής

Η WIND απελευθερώνει την ομιλία προς όλα τα δίκτυα και ανεβάζει την αξία στην αγορά της καρτοκινητής

Η WIND Ελλάς ανατρέπει τα δεδομένα και σηματοδοτεί το ξεκίνημα μία νέας ημέρας για την καρτοκινητή. Το νέο F2G UNLIMITED, μετασχηματίζεται και παρουσιάζει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ απελευθερώνοντας πλήρως την ομιλία προς όλα τα δίκτυα. Για πρώτη φορά, οι συνδρομητές που δεν έχουν συμβόλαιο μπορούν να μιλάνε απεριόριστα με ΟΛΟΥΣ και ταυτόχρονα να καλύπτουν την αυξημένη ανάγκη τους για χρήση Data.

Η ανάγκη για συνεχή επικοινωνία είναι απαραίτητη συνθήκη για την καθημερινότητά μας στην  COVID εποχή. Σε αυτή τη νέα εποχή θα έπρεπε να είναι «αυτονόητο» κάποιος να σερφάρει και να καλεί ελεύθερα -προς όλα τα δίκτυα- είτε έχει συμβόλαιο κινητής είτε έχει καρτοκινητό. Μέχρι τώρα στην αγορά της καρτοκινητής η προσφορά ομιλίας ηταν μέχρι 500-600 λεπτά ομιλίας. Για να αποκτήσει απεριόριστη ομιλία ο χρήστης έπρεπε να ακολουθήσει μια χρονοβόρα διαδικασία, να επιλέξει μέσα από ένα πολύπλοκο mix and match πακέτων, να κατανοήσει τις  προϋποθέσεις και τα «ψιλά γράμματα» ώστε να εξασφαλίσει αρκετό χρόνο ομιλίας, αλλά όχι απεριόριστο χρόνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητο όλοι να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα και η WIND απαντά με καθοριστικό τρόπο, με τον μετασχηματισμό του F2G σε F2G UNLIMITED δίνοντας την ελευθερία στον χρήστη της καρτοκινητής να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας εξασφαλίζοντάς του την ελευθερία που θέλει.

Το WIND F2G UNLIMITED είναι το πρώτο πρόγραμμα καρτοκινητής που απελευθερώνει την επικοινωνία προς όλους, προσφέροντας απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα, χωρίς κανένα περιορισμό και ταυτόχρονα καλύπτει την αυξημένη ανάγκη για χρήση data. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς περιορισμούς -στο πόσο μιλάει και με ποιο δίκτυο ο καταναλωτής- με πλήρη έλεγχο του κόστους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν ψηφιακά μόνο με ένα click μέσα από το F2G App και στο site του F2G.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα αυτό ήρθε για να μείνει και δεν είναι προσφορά. Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να νιώθουν πιο ανεξάρτητοι, αγαπούν τον ψηφιακό κόσμο και θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο του κόστους με έξυπνες επιλογές σε σχέση τιμής και υπηρεσιών που λαμβάνουν. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις