Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Αγία Παρασκευή… άκουσε τον Χαρδαλιά, το Παγκράτι όχι – Πού «μαζεύτηκε» κόσμος (video)

Ήρεμη είναι απόψε, Πέμπτη 07.05.2020, η κατάσταση στην Αγία Παρασκευή και στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, κάτι που δείχνει πως… εισακούστηκαν τα ξεκάθαρα μηνύματα που έστειλε νωρίτερα, στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όλα αυτά μέχρι στιγμής βέβαια, καθώς τις δύο προηγούμενες νύχτες τα… παρατράγουδα ξεκίνησαν πιο αργά το βράδυ, με πολλούς νέους να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία στην Αγία Παρασκευή, αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών για κοινωνική αποστασιοποίηση.

Click4more: «Τα πάρτι στις πλατείες μπορεί να προκαλέσουν έως 500 κρούσματα σε ένα μήνα»

Να σημειωθεί πως πέρα από την Αγία Παρασκευή, όπου τα πράγματα είναι σχετικά ήρεμα, δεν συμβαίνει το ίδιο στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου και πάλι έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος.

Δείτε την εικόνα του newsit.gr από το σημείο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Παγκράτι

Το ίδιο συμβαίνει και σε Λυκαβηττό και Ακρόπολη, κάτι που ίσως βρίσκει την εξήγησή του και στην αποψινή υπερπανσέληνο που “έδωσε” εντυπωσιακές εικόνες.

Στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής υπήρχε από νωρίς το απόγευμα λιγότερος κόσμος, καμία σχέση με τις προηγούμενες βραδιές και ήταν φανερό πως ήταν όλοι πιο προσεκτικοί σε ό, τι αφορά τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το newsit.gr βρέθηκε στο σημείο για να σας μεταδώσει ό, τι συνέβη.

Αγία Παρασκευή

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, ένα περιπολικό που βρίσκεται στο σημείο “έπαιξε” ένα ηχητικό μήνυμα, με το οποίο ενημέρωσε τους παρόντες πως η πλατεία παραμένει κλειστή από τις 21:00 μέχρι και τις 06:00 το πρωί “για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου Covid-19. Παρακαλούμε για την απομάκρυνσή σας”.

Δείτε το βίντεο από την Αγία Παρασκευή

Φωτογραφίες: newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις