Ελλάδα

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο

Για επανειλημμένες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών στην Βασ. Σοφίας κάνει λόγο η ΓΑΔΑ, σχετικά με τα επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο το πρωί της Πέμπτης (24.10.2019).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης – πορείας φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες ατόμων επιτέθηκαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών δυνάμεων στον φραγμό επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, παραπλεύρως του κτιρίου του κοινοβουλίου», τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σε ανακοίνωσή της, ενώ επισημαίνει πως «οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν».

Από τις επιθέσεις, όπως αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Επιπλέον προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Επίσης, σημειώνει ότι φοιτητής διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και διερευνώνται οι συνθήκες του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο αστυνομικός έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε απεργία οι εργαζόμενοι της Estee Lauder Hellas – «Μας ζητούν να υπογράψουμε σύμβαση με μισθούς κάτω από τον κατώτατο»
Η πρόταση της εταιρίας που έχει φέρει το ξεσηκωμό των υπάλληλων της αφορά τη νέα διετή επιχειρησιακή σύμβαση με κλίμακα αφετηρίας τα 838,30 ευρώ, περίπου 83 ευρώ χαμηλότερα από τον ισχύοντα κατώτατο μισθό
Εργαζόμενοι της Estee Lauder 7
Predator: Κατατέθηκαν οι πρώτες 8 αγωγές από θύματα – Ζητούν αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας
Ζητούν την πλήρη αστική αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα θύματα από την παράνομη προσβολή της ιδιωτικής ζωής, του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών τους δεδομένων
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi