Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η ανεξερεύνητη παραλία της Αττικής με το παράξενο όνομα

Η ανεξερεύνητη παραλία της Αττικής με το παράξενο όνομα

Αυτή η απίστευτη παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά βρίσκεται μόλις 45 λεπτά μακαριά από την Αθήνα και ίσως δεν την έχετε ακούσει ποτέ.

Μόλις 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα, υπάρχει μια μικρούλα και ανεξερεύνητη παραλία που λίγοι και μυημένοι έχουν γνωρίσει και απολαύσει το μπάνιο στα νερά της. Μια παραλία της Αττικής με κρυστάλλινα νερά που θα σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείς εκεί. Και σίγουρα θα είναι πολλά αυτά που θα παραμείνεις εκεί. Ο λόγος για την παραλία Τσίου, ένα ομολογουμένως παράξενο όνομα που λίγη σημασία έχει μπροστά στην ομορφιά που σου προσφέρει.

Αν θες μια διαφορετική εμπειρία κυριακάτικου και όχι μόνο μπάνιου, τότε πρέπει να πας έστω και μια φορά στη συγκεκριμένη παραλία.

Η μικρή παραλία Τσίου βρίσκεται στην ουσία λίγο πριν το Λαύριο και οι χάρτες της Google θα σε βοηθήσουν να την εντοπίσεις πιο εύκολα. Η παραλία Τσίου διαθέτει στην πραγματικότητα μια στενή λωρίδα άμμου ανάμεσα στα λευκά βράχια και τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά της.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία οπότε απλώς μπορείς να βάλεις εκεί τον εξοπλισμό σου και να κάτσεις με τις ώρες. Μπορείς να απολαύσεις ακόμη και τον ήλιο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα και ίσως εκείνη την ώρα η παραλία να είναι πριβέ καθώς θα έχουν φύγει όλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv και δείτε που ακριβώς βρίσκεται αυτή η παραλία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις