Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η απεργία φέρνει κίνηση παντού! Χάος στους δρόμους της Αθήνας

απεργία κίνηση

Μετρό, ΗΣΑΠ, Τρόλεϊ, Τραμ και Προαστιακός δεν… κινούνται, τα λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους στις 09:00 και κάπως έτσι η Αθήνα μοιάζει με απέραντο πάρκινγκ. Κίνηση και μποτιλιάρισμα παντού λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα ΜΜΜ στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Ήταν δεδομένο ότι η μέρα θα ήταν δύσκολη στους δρόμους της Αθήνας. Η απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού παντού έχει… κίνηση!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στην Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), στην Κατεχάκη, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (στην άνοδο) στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού (από το ύψος της Λαγουμιτζή) και στη Βασιλίσσης Αμαλίας.

Κίνηση έχει επίσης στη Μεσογείων, στην Κηφισίας, στην Παπανικολή, στην Ποσειδώνος (από Αλίμου έως Καραϊσκάκη). Μπλοκαρισμένοι και οι δρόμοι στο λιμάνι του Πειραιά.

Πως (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ κρατά ακινητοποιημένους, όλη την ημέρα, τους συρμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Προαστιακού, δεν θα κινηθούν Τραμ και τρόλεϊ, ενώ δεν θα γίνουν ούτε τα δρομολόγια των τρένων σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία συμμετέχουν με στάση εργασίας. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ (αλλά και του ΟΑΣΘ) τράβηξαν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας, στις 05:00 και θα μείνουν στα αμαξοστάσια έως τις 09:00. Στις 21:00 το βράδυ θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος της στάσης εργασίας που θα διαρκέσει έως τη λήξη της βάρδιας. Τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις