Ελλάδα

Η απόλυτη διαδραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια είναι εδώ! [pics, vid]

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και σας προσφέρει νέες, μοναδικές εμπειρίες.

Στις 17, 18 και 19 Μαΐου 2019, το μυστήριο, οι ανακαλύψεις και η τεχνολογία σας περιμένουν για να σας συναρπάσουν. Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι εδώ για να προσφέρει μια πρωτοποριακή διαδραστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ζήστε την μέσα από ένα καινοτόμο εορταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη μουσειοπαιδαγωγική δράση Museum in the Dark, μια εξερεύνηση στο… σκοτάδι για να γίνεται οι ήρωες της επικοινωνίας.

mouseioote

Κι αν η εξερεύνηση δεν είναι στα… ατού σας, υπάρχει και το εικαστικό εργαστήρι Χρωματίζοντας το Παρελθόν! Εκεί όπου μπορείτε να ζωγραφίσετε, να δημιουργήσετε και κυρίως εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών, το παρελθόν και το μέλλον τους. Και να αποκτήσετε το δικό σας ξεχωριστό άλμπουμ με φωτογραφίες από το αρχείο του Μουσείου.

mouseioote

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ σας περιμένει για να ζήσετε την εμπειρία της επικοινωνίας που ζωντανεύει με τη δύναμη της τεχνολογίας!

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν.
Κάντε κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr

Το Μουσείο λειτουργεί από το 1990, σε ένα ιδιόκτητο διώροφο κτίριο στη Νέα Κηφισιά. Διαθέτει χώρους στους οποίους φιλοξενούνται οι μόνιμες συλλογές του, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μικρή αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη και εργαστήριο. Εξωτερικά, διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την υποδοχή των επισκεπτών του, ενώ βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισιάς.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 09:00-19:00 

Πρωτέως 25, 14564 Νέα Κηφισιά.
Τ: 210 6201899, 210 6201999
F: 210 8078119
E: otegroup-museum@ote.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έτρεξαν στα χωράφια για να σωθούν τα 3 μέλη της οικογένειας που μαχαιρώθηκαν από τον 37χρονο στα Μέγαρα – «Δεν είναι κακός άνθρωπος»
Ο ξάδελφος του δράστη αποκάλυψε πως ο λόγος που ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού πιθανότητα ήταν ότι έμαθε πως θα εισαχθεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική
Πόρτα
1
Τιτάνια η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο εργοστάσιο ξυλείας στις Σέρρες – Κάηκαν 600 στρέμματα και αποθήκες
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 31 οχήματα - Δεν έχουν απειληθεί οικισμοί - Η καύσιμη ύλη που περιέχει η επιχείρηση δεν βοηθά στην κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 5 περιοχές – Συναγερμός σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη
Οι άνεμοι σήμερα Τετάρτη (2.7.2025) στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και από νωρίς το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ
φωτιά