Ελλάδα

Η αστυνομία πραγματοποιεί την ευχή 6χρονου μπόμπιρα… προσλαμβάνοντάς τον! ΦΩΤΟ

Την ευχή ενός μπόμπιρα 6 ετών, πραγματοποίησε η Ελληνική αστυνομία, έπειτα από αίτημα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε μια ευχή).

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο μικρός είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βρεθεί ανάμεσα στους ήρωές του, αλλά και να γίνει ένας από αυτούς “συλλαμβάνοντας” μάλιστα ακόμη και κακοποιούς, κατά τη διάρκεια ενός… εικονικού σεναρίου.

Ο 6χρονος ντύθηκε αστυνομικός, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ενώ μπήκε και στο ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως “ανταποκρίνεται πάντα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, στα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά και εύχεται στον μικρό της φίλο να εκπληρωθούν όλες του οι ευχές.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλλον πέθανε, έπαθε ανακοπή λόγω αντίδρασης στη μέθη» – Το μήνυμα της γραμματέως της κλινικής
Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπνοθεραπευτή στην υπόθεση και για τη χορήγηση μέθης και σε άλλο ασθενή - Τι είπε η υπάλληλος του ιατρείου για τον απινιδωτή, τη μέθη και τα εξαφανισμένα μηχανήματα
Γιώργος Μαζωνάκης