Ελλάδα

Η Beat ζητά 260.000 από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο – Στα δικαστήρια η κόντρα τους

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται σήμερα η κόντρα του συνδικάτου των οδηγών ταξί και της εταιρίας Beat (πρώην Taxibeat).

Συγκεκριμένα, σήμερα (08.11.2018) είναι προγραμματισμένη να δικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας η αγωγή που έχει καταθέσει η Βeat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με την αγωγή η -εξαγορασθείσα από τον γερμανικό κολοσσό Daimler- Beat ζητά προσωπικά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία αυτοκινητιστών TAXI, γνωστοποιεί πως «ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας» θα βρεθούν στο πλευρό των αυτοκινητιστών στο δικαστήριο που πρόκειται να γίνει σήμερα.

Την ίδια ώρα, η ΠΟΕΙΤΑ με ανακοίνωσή της εξήγγειλε πανελλαδική στάση εργασίας των οδηγών ταξί σήμερα και συγκέντρωση στις 9πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για επικίνδυνη οδήγηση στην Θεσσαλονίκη - Ο ένας έτρεχε με 128 χλμ σε περιοχή με όριο τα 50χλμ
Βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις που αφορούν σε παραβίαση ορίων ταχύτητας οχημάτων, 8 για θόρυβο και τροποποιημένες εξατμίσεις και 18 για διάφορες άλλες τροχονομικές παραβάσεις
Περιπολικό 6
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη - Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε «κόκκινη αγγελία» από την Interpol
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 124 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη, 3 κινητά τηλέφωνα και 1.050 ευρώ
Περιπολικό