Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Η Beat ζητά 260.000 από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο – Στα δικαστήρια η κόντρα τους

Η Beat ζητά 260.000 από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο – Στα δικαστήρια η κόντρα τους
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται σήμερα η κόντρα του συνδικάτου των οδηγών ταξί και της εταιρίας Beat (πρώην Taxibeat).

Συγκεκριμένα, σήμερα (08.11.2018) είναι προγραμματισμένη να δικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας η αγωγή που έχει καταθέσει η Βeat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με την αγωγή η -εξαγορασθείσα από τον γερμανικό κολοσσό Daimler- Beat ζητά προσωπικά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία αυτοκινητιστών TAXI, γνωστοποιεί πως «ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας» θα βρεθούν στο πλευρό των αυτοκινητιστών στο δικαστήριο που πρόκειται να γίνει σήμερα.

Την ίδια ώρα, η ΠΟΕΙΤΑ με ανακοίνωσή της εξήγγειλε πανελλαδική στάση εργασίας των οδηγών ταξί σήμερα και συγκέντρωση στις 9πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις