Ελλάδα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη – Την καλεί να σταματήσει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια

Στο εξώδικο ισχυρίζεται ότι η Πόπη διατηρεί πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καταγγέλλει πως σβήνει μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία, επιχειρώντας να διαγράψει κάθε ίχνος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη στοχοποιεί ευθέως η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους το 2024.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, η Ειρήνη Μουρτζούκου απέστειλε εξώδικο στην Πόπη, την μητέρα του Παναγιωτάκη με το οποίο της επιρρίπτει ευθύνες για τον θάνατο του βρέφους.

Σύμφωνα με το Mega, η 25χρονη υποστηρίζει πως γνωρίζει κάθε κίνηση της μητέρας του βρέφους αφού, όπως λέει, ήταν ενημερωμένη για όλες τις καταγγελίες που είχε καταθέσει στην αστυνομία και διατείνεται πως η Πόπη διατηρεί τον ιατρικό της φάκελο και δεν το παραδίδει, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της.

«Είναι η πρώτη από μία σειρά ενεργειών που θα κάνει για να αποδείξει την αθωότητα της. Ίσως θα πρέπει να φοβούνται πραγματικά εκείνοι που ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη», ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.

«Να σταματήσει το “κρυφτούλι” με την αλήθεια»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μέσω του εξωδίκου αξιώνει να της δοθούν άμεσα όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της αναφορικά με τον θάνατο του Παναγιωτάκη, ζητώντας ευθέως να σταματήσει όπως υποστηρίζει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια.

Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται ότι η Πόπη ακόμη και μετά τη δική της προφυλάκιση, διατηρεί πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καταγγέλλει πως σβήνει μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία, επιχειρώντας να διαγράψει κάθε ίχνος.

«Ζητά να της παραδοθούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητα της και ζητά να μην επεμβαίνουν στους λογαριασμούς της και να μη διαγράφονται κρίσιμα στοιχεία μηνύματα συνομιλίες», αναφέρεται στο εξώδικο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26