Ελλάδα

Η ελληνική παραλία με το γλυκό νερό που είναι για λίγους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όσο ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, τόσο ανακαλύπτουμε άγνωστες γωνιές και αξιοθέατα που δεν τα είχαμε ξανακούσει. Αυτό συμβαίνει έντονα και με τις ελληνικές παραλίες.

Είναι αναρίθμητες και η καθεμία έχει τη δικιά της ομορφιά και κάποιες φορές κάτι ξεχωριστό. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την ελληνική παραλία με το… γλυκό νερό!

Δεν είναι μια γνωστή στους πολλούς παραλία μιας και βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πρέβεζα, στην Ήπειρο.

Μιας και η Πάργα αποτελεί έναν όλο και περισσότερο αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό, είναι ευκαιρία να γνωρίσεις και αυτή την ιδιαίτερη ελληνική παραλία. Είναι ο κόλπος του Αϊ Γιαννάκη.

Η παραλία με το γλυκό νερό είναι στην πραγματικότητα μια όχι και τόσο μεγάλη αμμουδιά σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πάργα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με 45 μαχαιριές κατέσφαξε ο 41χρονος την 39χρονη σύζυγό του στην Καλαμάτα - Συνέχισε να την χτυπά ενώ ήταν πεσμένη στο πάτωμα
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δύο από τις μαχαιριές στο στήθος και μία στην πλάτη που δέχτηκε η 39χρονη ήταν οι θανατηφόρες, ενώ είχε πολλά αμυντικά τραύματα στα χέρια, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να αμυνθεί
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
Ο δικηγόρος του 38χρονου είπε στο newsit πως «δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, υπάρχει έλλειψη κινήτρου και έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά την πράξη»
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η έρευνα για τον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Τάσο Χατζηβασιλείου
Ο εισαγγελικός λειτουργός αφού μελέτησε το αποδεικτικό υλικό έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για  το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος για τους δύο «γαλάζιους» βουλευτές
Τάσος Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπος Αθανασίου 7