Ελλάδα

Η ελληνική παραλία με το γλυκό νερό που είναι για λίγους

Όσο ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, τόσο ανακαλύπτουμε άγνωστες γωνιές και αξιοθέατα που δεν τα είχαμε ξανακούσει. Αυτό συμβαίνει έντονα και με τις ελληνικές παραλίες.

Είναι αναρίθμητες και η καθεμία έχει τη δικιά της ομορφιά και κάποιες φορές κάτι ξεχωριστό. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει με την ελληνική παραλία με το… γλυκό νερό!

Δεν είναι μια γνωστή στους πολλούς παραλία μιας και βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πρέβεζα, στην Ήπειρο.

Μιας και η Πάργα αποτελεί έναν όλο και περισσότερο αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό, είναι ευκαιρία να γνωρίσεις και αυτή την ιδιαίτερη ελληνική παραλία. Είναι ο κόλπος του Αϊ Γιαννάκη.

Η παραλία με το γλυκό νερό είναι στην πραγματικότητα μια όχι και τόσο μεγάλη αμμουδιά σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πάργα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Σε απολογία ο υπεύθυνος παραγωγής και ο διευθυντής του εργοστασίου
Οι απολογίες των δύο στελεχών της Βιολάντα, οι διώξεις και η κλήση σε απολογία προέκυψαν μετά από καταθέσεις εργαζομένων ότι αυτοί οι δυο συγκεκριμένα γνώριζαν για την οσμή και δεν έκαναν το παραμικρό
Βιολάντα
Νίκος Πλακιάς: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη – Για μένα η Καρυστιανού είναι πολιτικός»
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «είναι η δικηγόρος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον γιατί παίρνει τον λόγο συνέχεια, ήταν ο λόγος που είπα ότι πρέπει να γίνει σιωπή για να ακουστούν τα ονόματα των παιδιών μου»
Ο Νίκος Πλακιάς
15
Έρευνες του ελληνικού FBI στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου για την υπεξαίρεση κονδυλίων
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννη Παναγόπουλου αλλά και στις εταιρείες με τις οποίες είχε κάνει τις συμβάσεις η ΓΣΕΕ
Ο Γιάννης Παναγόπουλος 20
Μητέρα από την Ελβετία ευχαριστεί τον δήμαρχο Λειψών για τη σωτηρία του γιου της – Ο αγροτικός γιατρός τον διέγνωσε με σακχαρώδη διαβήτη
Η μητέρα έστειλε μια συγκλονιστική επιστολή στον δήμαρχο Λειψών για τον τρόπο που λειτούργησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην περίπτωση του γιου της
Ο 12χρονος που διαγνώστηκε με σακχαρώδη διαβήτη 6