Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα κατά του Γιώργου Λιάγκα

Ρουβίκωνας

Καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ την επίθεση που εξαπέλυσε ο Ρουβίκωνας κατά του Γιώργου Λιάγκα την ώρα που ο δημοσιογράφος ήταν στο σπίτι του μαζί με τα παιδιά του.

Στη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει πως δεν δικαιολογείται η επιχείρηση τρομοκράτησης από τον Ρουβίκωνα καταδικάζοντας τους αυτόκλητους τιμωρούς.
«Τα καταδικαστέα και ελεγκτέα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική του εκπομπή, για το επεισόδιο με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιχείρηση τρομοκράτησης από τον «Ρουβίκωνα», την ώρα μάλιστα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει τέτοιου είδους επιθέσεις και καταδικάζει τους αυτόκλητους «τιμωρούς», τονίζει η ΕΣΗΕΑ.

Click4more: Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα!

Να υπενθυμίσουμε επίθεση στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (4.12.2019) η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με αφορμή την παρουσίαση του θέματος για την εκσπερμάτιση φοιτητή στην πλάτη φοιτήτριας, στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Με κείμενο που έχει αναρτηθεί σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας ανακοινώνει την επίθεση που πραγματοποίησε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, από τον “Φεμινιστικό Τομέα” της ομάδας.

Στο κείμενο, καυτηριάζεται η στάση που κράτησε τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής, όσο και το πάνελ του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση που σημειώθηκε στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας φοιτήτριας που διάβαζε αμέριμνη.

Ο Ρουβίκωνας κάνει λόγο για “lifestyle κουτσομπολιά, ματιές από την κλειδαρότρυπα, ρατσισμό, σεξισμό”, στηλιτεύοντας τα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις