Η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου έφερε νότα χαράς στο Σισμανόγλειο

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, συνοδευόμενος από τη Φιλαρμονική του Δήμου, που πρόσφερε στους παριστάμενους μια νότα χαράς με κάλαντα και ευχές, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης του αγώνα που δίνει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας όλο το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού.

Το δήμαρχο Χαλανδρίου και το μουσικό λεωφορείο του Δήμου υποδέχτηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ηλίας Δαλαΐνας, γιατροί, νοσηλευτές και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου απευθυνόμενος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου εξέφρασε βαθιά ευγνωμοσύνη για τον αγώνα που δίνουν τους τελευταίους δέκα μήνες και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει κάθε προσπάθειά τους για το δημόσιο σύστημα υγείας που αξίζουμε όλοι.

«Βρισκόμαστε εδώ σε μια συμβολική κίνηση, να καταθέσουμε το σεβασμό και τη βαθιά εκτίμηση για όλη την προσπάθεια που κάνετε εδώ και δέκα μήνες. Γνωρίζουμε καλά ότι σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που έχει βρεθεί όλη η ανθρωπότητα και η χώρα μας, οι ελπίδες όλων των ανθρώπων στρέφονται σε εσάς, στη διοίκηση, το ιατρικό προσωπικό, το νοσηλευτικό προσωπικό, όλους τους εργαζόμενους αυτού του νοσοκομείου, όλων των νοσοκομείων της χώρας, προκειμένου να διαφυλαχτεί η υγεία η δική μας, των γονιών μας, των παιδιών μας. Καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας, γι’ αυτή σας την υπέρμετρη προσπάθεια που γίνεται με αίσθημα ευθύνης, με αυτοθυσία, που μετράει πολλές ζωές συναδέλφων σας που χάθηκαν. Και μαζί με αυτή την ευγνωμοσύνη, σας καταθέτουμε και μια υπόσχεση να στηρίξουμε κάθε δική σας προσπάθεια, ώστε η χώρα να αποκτήσει το δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο αξίζει σε εσάς και σε όλους μας», τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Το μουσικό λεωφορείο με τη Φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε και σήμερα στις γειτονιές της πόλης, μεταφέροντας κάλαντα και ευχές. Αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κάνει μια ακόμα μουσική διαδρομή στην πόλη, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Τα κλειστά σχολεία σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα – Μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματα

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Τα κλειστά σχολεία σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα – Μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματα

Όλη η χώρα βρίσκεται στον κλοιό της κακοκαιρίας «Λέανδρος» και πολλά σχολεία τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα μείνουν κλειστά, ωστόσο τα ... Διαβάστε περισσότερα
Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική

Η κακοκαιρία «Λέανδρος» έχει προκαλέσει προβλήματα και αρκετά σχολεία στην Αττική θα μείνουν κλειστά. Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας ... Διαβάστε περισσότερα
Χειμερινές εκπτώσεις – Άνοιγμα καταστημάτων: Με SMS 2 στο 13033 η επίσκεψη στα μαγαζιά

Χειμερινές εκπτώσεις – Άνοιγμα καταστημάτων: Με SMS 2 στο 13033 η επίσκεψη στα μαγαζιά

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – LOCKDOWN: Με τις χειμερινές εκπτώσεις ανεβάζουν και πάλι ρολά τα καταστήματα. Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία των καταστημάτων. Στις 07.00 ... Διαβάστε περισσότερα