Ελλάδα

Η φωτιά στο Ρέθυμνο «κατάπιε» και το γήπεδο στις Μέλαμπες – Δείτε εικόνες

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στις εγκαταστάσεις
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 29.07.2026, στο Νότιο Ρέθυμνο άφησε πίσω της τεράστιες καταστροφές. Ανάμεσα στα σημεία που επλήγησαν είναι και το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Μέλαμπες.

Οι ζημιές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου στο χωριό του Ρέθυμνο από τη φωτιά είναι μεγάλες. Οι πάγκοι και οι πλαστικές καρέκλες έλιωσαν από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δείχνοντας τη δύναμη της φωτιάς.

Οι εικόνες που δημοσίευσε το CRETA24 αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής, με το γήπεδο να έχει υποστεί σοβαρές φθορές.

Το γήπεδο μετά τη φωτιά
Photo / creta24.gr
Το γήπεδο μετά τη φωτιά
Photo / creta24.gr

Η πυρκαγιά, που κόστισε τη ζωή σε δύο πυροσβέστες, συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες καταστροφές στο Νότιο Ρέθυμνο, αφήνοντας πίσω της σημαντικές ζημιές σε υποδομές και περιουσίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»