Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει τα περί ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ανατολική Αττική

Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει τα περί ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ανατολική Αττική

Με ανακοίνωσή της η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας διαψεύδει τα περί ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ανατολική Αττική τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα καλεί τους πολίτες να χρησιμοποιούν για την έγκυρη ενημέρωσή τους τις επίσημες ιστοσελίδες της ΓΓΠΠ και της ΕΜΥ. Ωστόσο, αυτό που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι ότι τα ΜΜΕ δεν έβγαλαν από το κεφάλι τους την είδηση αλλά την είδαν αναρτημένη στον επίσημο λογαριασμό στο twitter της Περιφέρειας Αττικής η οποία και επικαλείται την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Για του λόγου το αληθές:

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας: «Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο και ρεπορτάζ στα οποία γίνεται αναφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ανατολική Αττική (Ωρωπό, Δήλεσι και Κάλαμο), ενημερώνουμε ότι ουδέποτε η ΕΜΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ακολούθως η Υπηρεσία μας δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση. Οι πολίτες για την έγκυρη ενημέρωσή τους για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων παρακαλούνται να ενημερώνονται από τις επίσημες ιστοσελίδες της Γενικής Γραμματείας Προστασίας και της ΕΜΥ».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις