Ελλάδα

Η HP ανακαλεί μπαταρίες από μερικά laptop της!

Μία ελαττωματική παρτίδα μπαταριών η οποία υπάρχει κίνδυνος να πάρει φωτιά λόγω υπερθέρμανσης, εντόπισε η HP σε μερικά laptop της και γι’ αυτό το λόγω έδωσε εντολή ανάκλησής τους.

Η ελαττωματική μπαταρία που διαθέτουν τα μοντέλα της σειράς “HP Pavilion“, “Compaq Presario“, “HP“ και “HP Compaq“ δημιουργεί κίνδυνο ανάφλεξης και γι’ αυτό το λόγο η Hewlett-Packard ανακοίνωσε οτι θα τα ανακαλέσει.

Η ανάκληση αυτή αφορά όλα τα μοντέλα laptop της HP τα οποία κατασκευάστηκαν από τον Ιούνιο 2007 μέχρι και τον Ιουλίου 2008.

Η μπαταρία αυτών των laptop σύμφωνα με την εταιρία, κάτω υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να αναφλεγεί λόγω υπερθέρμανσης.

Η εταιρία από την μεριά παρακαλεί όλους τους χρήστες που διαθέτουν κάποιο από αυτά τα μοντέλα να αλλάξει άμεσα την μπαταρία σε κάποια αντιπροσωπεία της.

Τέλος, μέσα από εδώ οι χρήστες μπορούν να δουν μέσα από το serial number του laptop τους αν θα πρέπει να αλλάξου μπαταρία ή όχι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γλίστρησε προς τα πίσω» λέει καθηγήτρια για την 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από τον 1ο όροφο του σχολείου στο Χαϊδάρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη φέρει δύο κατάγματα στο κρανίο και ένα στη λεκάνη, με τους γιατρούς να σημειώνουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή της
Αστυνομικός έξω από το Γυμνάσιο στο Χαϊδάρι
15