Ελλάδα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας – Πρώτη εμφάνιση μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα

Παρούσα στην εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (01.11.2021) η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι που της άλλαξε τη ζωή. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της στο δράμα που περνούσε από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Η ίδια άλλωστε είχε πει ότι νιώθει δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε 15 χρόνια κάθειρξης στην Εφη Κακαράντζουλα και πως προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που αποτελεί μια γυναίκα σύμβολο πλέον πήγε στο Ζάππειο μετά από πρόσκληση της της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία θα περπατήσει στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου.

paliospyrou insta

Η Ιωάννα νιώθει δυνατή, όπως έδειξε όλο αυτό το διάστημα της απίστευτης περιπέτειας που πέρασε… Πόζαρε μάλιστα και στον φωτογραφικό φακό φορώντας μια ολόσωμη μαύρη φόρμα.

Δείτε στο tlife.gr περισσότερες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου από τη δημόσια εμφάνιση στο AXDW.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Ρούτσι και Ζωή Κωνσταντοπούλου με σκούπες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Τιμωρητική η τροπολογία, μην πειράξετε τα παιδιά»
«Εάν ήταν τα παιδιά σας εδώ πέρα, τι θα κάνατε; Είμαστε εδώ ειρηνικά, δεν είμαστε εμείς η απειλή, άλλοι είναι - Τα παιδιά εδώ είναι η οικογένειά μου και έτσι θα παραμείνουμε» λέει ο Πάνος Ρούτσι
Η ομάδα "Μέχρι Τέλους" στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
8
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 51χρονος άνδρας από πυροβολισμούς στη γιορτή κάστανου στην Κίσσαμο – Χόρευε και δέχτηκε σφαίρες στο στήθος
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα το ένοπλο επεισόδιο σχετίζεται με άλλο ένοπλο συμβάν που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή πέρυσι
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας 13
17χρονη κατέρρευσε από κατανάλωση αλκοόλ στη Σαντορίνη - Αναζητείται ο υπεύθυνος του μπαρ
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο κατάστημα προμηθεύτηκε το αλκοόλ και ποιοι ευθύνονται για τη διάθεσή του σε ανήλικο
Αλκοόλ 7