Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τηλεφώνησε στα δύο κακοποιημένα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη – «Πήραμε δύναμη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τηλεφώνησε στα δύο κακοποιημένα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη – «Πήραμε δύναμη»

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι τα αποθέματα ψυχικής δύναμης που διαθέτει η Ιωάννα Παλιοσπύρου όχι μόνο είναι μεγαλύτερα από αυτά που πιθανώς μπορούμε να φανταστούμε, αλλά προσπαθεί να δώσει κουράγιο και σε άλλους που το έχουν ανάγκη. Η 35χρονη κοπέλα, που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, επικοινώνησε με τις δύο αδελφές αδελφές από τη Θεσσαλονίκη που κακοποιούνταν σεξουαλικά από την μητέρα τους και τον σύντροφό της. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη κι ενώ η δίκη της επίθεσης με βιτριόλι είναι σε εξέλιξη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εντόπισε τα δύο κορίτσια και μίλησε μαζί τους στο τηλέφωνο. «Ένοιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της» δήλωσε η 20χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο MEGA.

Και πρόσθεσε: «Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε και με την μικρότερη αδελφή, την 15χρονη, προσπαθώντας να δώσει και σε αυτήν κουράγιο και δύναμη. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει», λέει η 15χρονη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις