Ελλάδα

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει και το Ηράκλειο: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τον Τσούτσουρο – Υπερχείλισε ρέμα

Έσπαζαν τζαμαρίες, έπεσαν δεκάδες δέντρα και πλημμύρισαν οι δρόμοι

Στο έλεος της κακοκαιρίας Byron βρέθηκε και το Ηράκλειο της Κρήτης. Το παραθαλάσσιο χωριό Τσούτσουρος χτυπήθηκε σήμερα (05.12.2025) από ανεμοστρόβιλο, με τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε με σφοδρότητα το χωριό του Ηρακλείου, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Οι κάτοικοι βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω της κακοκαιρίας Byron καθώς από τις βροχές, υπερχείλισε ρέμα με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια.

Πρόκειται για περιοχή που συχνά πλημμυρίζει σε σφοδρές βροχές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να έχουν σπάσει τζαμαρίες επιχειρήσεων και να έχουν πέσει δέντρα στη μέση του δρόμου.

Στρώμα

Δρόμος

Εκτός αυτού, τα υλικά που «έφεραν» μαζί τους τα νερά της βροχής έχουν μπλοκάρει τους δρόμους που ήδη είναι βυθισμένοι στη λάσπη.

Δρόμος

Δρόμος

Δείτε στο live του newsit.gr το πέρασμα της κακοκαιρίας Byron σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο