Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου «ένωσε» Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια, που ήταν στα… μαχαίρια

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου «ένωσε» Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια, που ήταν στα… μαχαίρια

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έφερε και πάλι κοντά τις Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που ήταν στα… μαχαίρια τελευταία. Η σύζυγος του Παύλου και η Ισπανίδα βασίλισσα τα βρήκαν ξανά μετά από ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήθελε να δει η μια την άλλη.

Η Μαρί Σαντάλ και η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας είχαν… γίνει από δυο χωριά. Ήρθαν όμως, ξανά κοντά και τα βρήκαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και μάλιστα απεικονίστηκαν σε φωτογραφίες όχι απλά να μιλάνε, αλλά να κρατάνε η μια το χέρι της άλλης.

Οι δυο άλλοτε… άσπονδες εχθροί φωτογραφήθηκαν να κρατάνε η μια το χέρι της άλλης, μετά το δείπνο που παρέθεσε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία της Αθήνας η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έπειτα από την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του εκλιπόντος στο Τατόι.

Η αιτία που έγιναν μαλλιά κουβάρια

Η Μαρί Σαντάλ και η βασίλισσα της Ισπανίας δεν ήθελαν ούτε να βλέπουν η μια την άλλη, μετά από ένα συμβάν, που δεν είχε γίνει μεταξύ τους. Είχε γίνει μεταξύ της Λετίθια και της βασιλομήτωρος της Ισπανίας, Σοφίας. Τα σενάρια αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν το 2018 στον καθεδρικό ναό της Πάλμα ντε Μαγιόρκα μετά την Πασχαλινή Λειτουργία.

Η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία, φάνηκε να ήθελε να βγάλει φωτογραφίες με τις δυο κόρες του γιου της, βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια. Η δεύτερη μπήκε μπροστά από τα παιδιά και τη Σοφία και κάτι άρχισε να λέει στις κόρες της, ενώ έβγαλε το χέρι της βασιλομήτωρος από τον ώμο του ενός παιδιού. Η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε φυσικά… μπαρούτι και φάνηκε αυτό από τις εκφράσεις της.

Λίγο μετά, βέβαια, η βασιλομήτωρ της Ισπανίας πήγε κοντά στη νύφη της, της μίλησε και χαμογελούσε. Τα ισπανικά ΜΜΕ, όμως, έγραψαν ότι η σχέση της Σοφίας με τη νύφη της δεν… έφτιαξε, αλλά η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα της Ισπανίας το… κράτησαν μανιάτικο η μια στην άλλη.

Που εμπλέκεται με όλα αυτά η Μαρί Σαντάλ; Η γυναίκα του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου, πήγε με την πλευρά της θείας του συζύγου της, της Σοφίας και από τότε η Μαρί Σαντάλ και η Λετίθια έγιναν άσπονδες εχθροί.

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όμως, τις έφερε ξανά κοντά. Εκτός, βέβαια κι αν όλα έγιναν στο Μεγάλη Βρετανία για τα μάτια του κόσμου…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις