Ελλάδα

Η Λάρισα «έβαλε τα καλά της»: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία – Δείτε εικόνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στήθηκε στην κεντρική πλατεία Λάρισας με χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Για την φωταγώγηση στήθηκε το εντυπωσιακό φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων που έλαμψε στο κέντρο της πλατείας με τα χιλιάδες λαμπάκια που «άναψαν», δημιουργώντας την απόλυτη γιορτινή ατμόσφαιρα. Στολισμένα δεντράκια τοποθετήθηκαν σε όλη την πλατεία, με πολλά φώτα παντού και γιορτινά σπιτάκια που υποδέχονται κοινό, κοσμούν την «καρδιά» της Λάρισας.

Το παρών στην γιορτινή εκδήλωση έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος που με τα τραγούδια του διασκέδασε όσους μικρούς και μεγάλους βρέθηκαν στην πλατεία, με καλή διάθεση. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λαρισαίων έδωσε το σύνθημα έναρξης της τελετής και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος μέτρησε αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου που φώτισε όλη την Κεντρική πλατεία.

onlarissa mas

onlarissa mas

 onlarissa mas

onlarissa mas

onlarissa mas

onlarissa mas

«Απόψε ανάβουμε τα φώτα του δέντρου μας να δίνουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας κι αυτό το μήνυμα περνά μέσα από εκδηλώσεις που απλώνονται σε όλη την πόλη και φιλοδοξούν να της δώσουν τη λάμψη που της αξίζει.

Να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων και τον Στέλιο Ρόκκο που θα απολαύσουμε και θα μας χαρίσει μια μαγική βραδιά», πρόσθεσε.

Πηγή φωτο: Onlarissa.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ραντεβού στην Άνω Γλυφάδα για την οδική ασφάλεια
Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου, ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού σχολείου Γλυφάδας, σε συνεργασία με το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια» μας προσκαλούν στην 1η ημερίδα Οδικής Ασφάλειας
Child with rucksack riding on bikes in the park near school. Pupil with backpack outdoors.
Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στο Ίλιον μετά από σύγκρουση με μηχανάκι - «Κατέβηκα και άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές»
Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε το περιπολικό της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο οδηγός της μοτοσυκλέτας συνελήφθη
Ίλιον
5