Ελλάδα

Η Μαρινέλλα βγήκε από τη ΜΕΘ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλευόταν από τις 25.9.24 μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Υγεία» το πρωί της Τετάρτης (16.10.24).

Πλέον, η Μαρινέλλα μεταφέρεται από τη ΜΕΘ σε δωμάτιο νοσηλείας, καθώς η κατάσταση της υγείας της μετά το εγκεφαλικό βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η βαριά αγωγή που λάμβανε δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και όσους αγωνιούσαν για την τύχη της.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
8
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
72