Ελλάδα

Η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου: «Σπάμε την αλυσίδα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή δεν έχασε ευκαιρία. Έκλεισε ραντεβού για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Το ραντεβού για να κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου κλείστηκε και το Σάββατο (02.10.2021) η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο του Χαλανδρίου.

Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, την οποία συνόδευσε και με ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

«Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του Covid-19. Κάνουμε το ατομικό μας καθήκον, συλλογικό» έγραψε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το έγκλημα στο Αίγιο: Γιατί οι Αρχές εξετάζουν πλέον το σενάριο η 54χρονη να σκότωσε τον γιο της και να αυτοκτόνησε
Στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος εντοπίστηκε DNA της μητέρας, του ίδιου του νεαρού αλλά και ενός τρίτου, άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου
Το σπίτι τoυ διπλού εγκλήματος στον Λόγγο Αιγίου
Εβίτα Βαρελά: Άγνωστοι εξαπάτησαν την μητέρα της αρπάζοντας 20.000 ευρώ και κοσμήματα – «Ήξεραν ότι δεν είχαμε κάμερες, μας παρακολουθούσαν»
Οι υποτιθέμενοι λογιστές φέρονται να εντόπισαν και να αφαίρεσαν από το σπίτι 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άλλων 20.000 ευρώ
Η Εβίτα Βαρελά 11