Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η nrg δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών, incharge, κάνοντας το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα

Η nrg δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών, incharge, κάνοντας το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η φόρτιση, ειδικά για τα μεγάλα ταξίδια. Την λύση στον προβληματισμό των οδηγών και στη φόρτιση των αυτοκινήτων, δίνει η nrg, που δημιούργησε το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

Ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις οι οδηγοί αισθάνονται ασφαλείς, ότι στο δρόμο τους θα φορτίσουν το ηλεκτρικό ή plug-in hybrid αυτοκίνητό τους σε κάποιο συνεργαζόμενο πρατήριο AVIN και Shell. Το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών incharge έχει τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Έτσι λοιπόν, μπορεί κάποιος να κάνει μεγάλα ταξίδια ανά την Ελλάδα φορτίζοντας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης incharge.

Εύκολη χρήση

Σε λιγότερο από μισή ώρα, με τους προηγμένους φορτιστές του δικτύου incharge, οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν το ηλεκτρικό ή plug-in hybrid όχημα τους σε έως και το 80% της δυναμικότητάς του.

Πλήρη ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά τη φόρτιση του αυτοκινήτου του μπορεί να λάβει ο οδηγός κατεβάζοντας την εφαρμογή incharge, από την οποία μπορεί να ενημερωθεί άμεσα όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Στη συνέχεια, όλα γίνονται απλά, καθώς ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει το σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί, να επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί και να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του. Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχει δυνατότητα να δει κάποιος το ιστορικό των φορτίσεών του και να ολοκληρώσει την πληρωμή του.

Incharge για το σπίτι

Πολλαπλά οφέλη για τους κατόχους ηλεκτροκίνητων ή plug-in hybrid οχημάτων παρέχει επίσης, το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες φόρτισης στο σπίτι.

Στις παροχές περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση από το σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο, δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιοι πόντοι στο allSmart.

Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, προσφέρονται από την nrg και στις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους! Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία.  Μεταξύ άλλων, προσφέρει στις επιχειρήσεις αυτοψία εγκατάστασης, προμήθεια σταθμών φόρτισης, υπηρεσίες Operation & Maintenance και Προβολή στο δίκτυο incharge.

H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Με όλες αυτές τις παροχές, γίνεται πλέον σαφές ότι το incharge κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις