Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η οικιακή βοηθός είχε «σηκώσει» το μισό σπίτι – Συνελήφθη μαζί με τον 27χρονο συνεργό της

Η οικιακή βοηθός είχε «σηκώσει» το μισό σπίτι – Συνελήφθη μαζί με τον 27χρονο συνεργό της
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν η 46χρονη οικιακή βοηθός και ένας 27χρονος για διακεκριμένη κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν δύο κλοπές από σπίτι στο Μαρούσι, που έγιναν το τελευταίο 2μηνο. Για τις κλοπές, ταυτοποίηθηκε η εμπλοκή της 46χρονης αλλοδαπής, η οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τα αντικείμενα που είχαν κάνει «φτερά» ήταν τιμαλφή, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τραπεζικές επιταγές.

Η Αστυνομία εντόπισε χθες την 46χρονη στο σπίτι της, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο 27χρονος και μετά από έρευνα που βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία (πιθανόν ινδική κάνναβη) συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, 4 μαχαίρια, 2 ποδήλατα, πλήθος ρολογιών χειρός, πλήθος γυαλιών ηλίου, κοσμήματα, αναπτήρες, είδη ρουχισμού και τσάντες.

Επίσης βρέθηκε μέρος των κλεμμένων από το σπίτι στο Μαρούσι και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη.

 

Επιπλέον εξιχνιάστηκε 1 περίπτωση κλοπής ποδήλατου και χρηματικού ποσού από αποθήκη στο Γαλάτσι. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των ιδιοκτήτων και των υπολοίπων κλεμμένων συνεχίζεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις