Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η παιδίατρος για την επίθεση: Είδα τον κουκουλοφόρο έξω από το ιατρείο μέσα στα χιόνια

Η παιδίατρος για την επίθεση: Είδα τον κουκουλοφόρο έξω από το ιατρείο μέσα στα χιόνια

Η παιδίατρος Ζωή Σάκκου μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ ΣΚ για την επίθεση που δέχτηκε το γραφείο της, στο Λουτράκι. Περιγράφει τη στιγμή που αντίκρισε τον κουκουλοφόρο μέσα στη νύχτα και τα χιόνια.

Στη συνέντευξή της για το περιστατικό η παιδίατρος Ζωή Σάκκου αναφέρει ότι έγινε στόχος υβριστικών μηνυμάτων και απειλών επειδή έλαβε μέρος στο διαφημιστικό σποτ για τους εμβολιασμούς παιδιών κατά του κορονοϊού.

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής ΕΡΤ ΣΚ, η κ. Σάκκου επισημαίνει ότι από τη στιγμή που βγήκε το σποτ, άρχισε να δέχεται ύβρεις και απειλές, αλλά και αφισοκολλήσεις στο ιατρείο της στο Λουτράκι.

Την Πέμπτη (27.01.2022) που πήγα στο ιατρείο αντίκρισα στην εξώπορτα ένα συκοφαντικό σύνθημα που ανέγραφε με μεγάλα γράμματα «πόσα πήρες;»!

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα περνούσε από το μυαλό κάποιου ότι θα λάμβανα χρήματα για μία κοινωνική πρωτοβουλία», προσθέτει.

Στην ερώτηση για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται από πίσω, απάντησε ότι καταγράφηκε από κάμερες του ιατρείου ένας κουκουλοφόρος στις 5:30 το πρωί μέσα στα χιόνια και με σπρέι στα χέρια να γράφει στον τοίχο της εξώπορτας «πόσα πήρες;»!

Καταλήγοντας η παιδίατρος στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχιστεί ο εμβολιασμός των παιδιών.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της παιδιάτρου Ζωής Σάκκου:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις