Ελλάδα

Η πιτσιρίκα που έκλεψε την παράσταση στον Πειραιά (VIDEO)

Ένα πρόσωπο γλυκύτατο. Με το τζιν σορτσάκι της, το ροζ μπλουζάκι της, με τα μαλλιά της πιασμένα, στην αγκαλιά της μαμάς της, που την έχει σηκώσει για να βλέπει. Το καράβι φτάνει στο λιμάνι και εκείνη χαιρετά και στέλνει φιλιά!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάνει το σήμα της νίκης, χαιρετάει με πάθος και στέλνει παντού φιλιά. Χαίρεται που έφτασε το καράβι στον προορισμό του.
Ίσως να νομίζει πως ο Γολγοθάς τελειώνει.
Είναι ένα από τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο Ελεύθεριος Βενιζέλος, που μετέφερε Σύρους πρόσφυγες από την Κω, την Κάλυμνο, τη Μυτιλήνη και τη Λέρο στον Πειραιά.

Είναι η πιτσιρίκα που έκλεψε την παράσταση στο λιμάνι το πρωί της Παρασκευής. Γιατί εκείνη δεν τη νοιάζουν οι πολιτικές, δεν ξέρει τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτης, δεν τη νοιάζει αν η Ελλάδα δεν μπορεί και η Ευρώπη δεν θέλει να τη βοηθήσει. Τη νοιάζει που ξέφυγε από τον πόλεμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο με ηλεκτρικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Παίρνει εξιτήριο η 62χρονη τραυματίας – Σε 3,5 ώρες χειρουργείο υποβλήθηκε η 21χρονη
Παραμένει στην Ορθοπεδική Κλινική του Παπαγεωργίου η νεαρή τραυματίας - Έχουν πάρει ήδη εξιτήριο η 50χρονη και η 17χρονη - Η περιγραφή του οδηγού του ΚΤΕΛ για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην στάση «Καν Καν»
Το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Μαραθώνας: Νέα αναβολή στη δίκη – Στο Δρομοκαΐτειο με εντολή εισαγγελέα η 68χρονη που έθαψε τη μητέρα της
Η κατηγορούμενη ήταν απούσα από το δικαστήριο για την υπόθεση αυτή και η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου για τις 18 Μαΐου 2027, καθώς δεν είχε κληθεί η κόρη της και καταγγέλλουσα
Η 68χρονη γυναίκα και ο γιος της που κατηγορούνται για την υπόθεση