Ελλάδα

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers πρωτοστατεί στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στηρίζει και συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», που έχει ως στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Το πρόγραμμα χορηγεί σε 560.000 δικαιούχους, μαθητές και φοιτητές ηλικίας 4 – 24 ετών, επιταγή (voucher) ύψους 200€, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί για την απόκτηση desktop, laptop ή tablet.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ, ως ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας αιχμής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την εξαργύρωση του voucher, καθώς διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας και εξουσιοδοτημένο service σε HP, Asus και Turbo-X. Παράλληλα, είναι η μόνη εταιρεία που αποδεδειγμένα προσφέρει άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια των lockdowns, καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα νέα δεδομένα που έφερε ο covid-19 καλύπτοντας το 90% του όγκου των παραγγελιών, με παράδοση εντός 2 ημερών.

Ο δικαιούχος μπορεί να εξαργυρώσει το voucher των 200€ μέσω του site Plaisio.gr, του τηλεφωνικού κέντρου (12 ώρες / 6 ημέρες την εβδομάδα) ή σε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ. Με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο δικαιούχος να πραγματοποιήσει την εξαργύρωση, θα έχει δίπλα του πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά έναν εξειδικευμένο συνεργάτη για την «Ψηφιακή Μέριμνα» για να του λύσει όλες τις απορίες και να εξυπηρετηθεί άμεσα. Μάλιστα, για όποιον επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης εκτός του καταστήματος για την ταχύτερη εξυπηρέτησή του.

Για την ΠΛΑΙΣΙΟ Computers, ο πυλώνας «εκπαίδευση» αποτελεί πεδίο ευαισθητοποίησης εδώ και πολλά χρόνια, και η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» έρχεται ως συνέχεια των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί και σχετίζονται με την εκπαίδευση. Ανάμεσα στις ενέργειες αυτές είναι η δωρεά tablet σε 87 σχολεία ακριτικών και δύσκολα προσβάσιμων περιοχών στην Ελλάδα, η δημιουργία της πρώτης STEM Library σε δημόσιο σχολείο της Αττικής και η δωρεά δεκάδων χιλιάδων σχολικών τσαντών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, μια ενέργεια που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2016.

Το πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας υλοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης & την Κοινωνία της Πληροφορίας.

Η συμμετοχή της ΠΛΑΙΣΙΟ Computers στο εν λόγω πρόγραμμα έρχεται να αναδείξει αλλά και να ενισχύσει μία από τις ισχυρές αξίες της εταιρείας, ότι το δικαίωμα στην εκπαίδευση πρέπει να είναι ίσο για όλους. Γι’ αυτό, αν είσαι δικαιούχος μπες εδώ ή κάλεσε στο 210 2895000, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Διαφορετικά, επισκέψου ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα