Ελλάδα

Η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στα ΜΑΤ με… πούπουλα! [vid]

Μια διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας και άλλων φορέων έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών κατέληξε σε επίθεση με... πούπουλα, στα ΜΑΤ. Πρωταγωνίστριες η πρώην βουλευτής τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή αλλά και η Αυγή Βουτσινά, γνωστή από όταν ελευθέρωσε μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου.

Η “επίθεση” της Ραχήλ Μακρή όπως εξηγεί η ίδια δεν ήταν στις δυνάμεις της αστυνομίας που φρουρούσαν το χώρο, αλλά στους “κλεφτοκοτάδες” όπως χαρακτηριστικά λέει. Αντίθετα η Αυγή Βουτσινά που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα πουλερικά και τα παράγωγά τους, τα έριξε και στο πρόσωπο ενός εκ των αστυνομικών, προκαλώντας την αντίδρασή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται αύριο ο δάσκαλος κιθάρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στα Χανιά
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μαχαίρι, ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκαν συνομιλίες και οπτικό υλικό που σχετίζεται με την ανήλικη
Κακοποίηση