Ελλάδα

Η Ρένα Δούρου απέλυσε δύο επίορκους υπαλλήλους

Την απόλυση δύο επίορκων υπαλλήλων από τον τομέα μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για υπαλλήλους που είχαν παραπεμφθεί ποινικά για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης και μετά από αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου απολύονται αυτοδικαίως.

«Με σταθερή προσήλωση στην πάταξη της διαφθοράς και στην τήρηση της νομιμότητας», η περιφερειακή αρχή, «στη βάση της αδιαπραγμάτευτης διαφάνειας, θα συνεχίσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα εις βάρος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος, που αδικούν το έργο των δημοσίων λειτουργών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο