Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη επειδή θέλει να κάνει τεστ dna

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη επειδή θέλει να κάνει τεστ dna

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των νεκρών Παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τώρα να φέρεται να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ια να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ήταν της Μαλένας και της Ιριδας.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr. 

«Δε θα καταφέρει τίποτα»

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη. 

Γι αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο, και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις