Ελλάδα

«Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν ήταν απλά μια μητριά» κατέθεσε η κόρη του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου και η 19χρονη κόρη του βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Και όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας δεν είναι βίαιος και πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον πατέρα της, ενώ και η ίδια θέλει να γίνει δικηγόρος.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε, και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου. Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα δεν θα επιδίωκε να έχουμε σχέση μαζί του», ανέφερε στην κατάθεσή της η 19χρονη κόρη του Λύτρα.

Η 19χρονη υποστήριξε πως ο πατέρας της δεν ήταν ποτέ βίαιος, πως είχε αναπτύξει άριστες σχέσεις με την νυν σύζυγο του και πως ποτέ δεν πίστευε πως θα έχουν αυτή την κατάληξη.

«Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά. Εγώ πηγαίνω κάθε βράδυ στο σπίτι τους και περνάω ώρα και με τους δύο, ενώ κάθε Κυριακή την περνάμε μαζί».

Το βράδυ της Τρίτης όμως το 19χρονο κορίτσι αντιμετωπίστηκε σαν εισβολέας στο σπίτι της οικογένειας με τον πατέρα της Πολυζωγοπούλου μάλιστα να λέει σε έντονο ύφος στον αστυνομικό πως ούτε η κόρη του Λύτρα μένει πια εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
Η νέα τεχνική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας θεραπεία για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικά στάδια, με μεγάλη ακρίβεια και με λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς
istock
Στο κάδρο λευκό αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Η σύνδεση με την επίθεση με αεροβόλο στον 68χρονο
Το συγκεκριμένο όχημα ήταν κοντά στο σπίτι του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ την ημέρα που δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο στις 7 Σεπτεμβρίου και την οποία έχει αναλάβει ο 22χρονος όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς
68χρονος