Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η στιγμή που έγινε η απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Λύτρα κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ ζητούν οι απαγωγείς

Ήταν 00:01 όταν η φίλη του επιχειρηματία από την Αμερική, με την οποία μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης, κατά την επιστροφή στο σπίτι του στο Ντράφι, έγινε αυτόπτης μάρτυρας της απαγωγής του 40χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα άκουγε φωνές για περίπου 60 δευτερόλεπτα, μέχρι τη στιγμή που οι απαγωγείς βρήκαν το τηλέφωνο του και το έκλεισαν. 

Αυτό που μπόρεσε να καταλάβει, ήταν ότι του άνοιξαν την πόρτα και τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο με τη βία. Από την πρώτη στιγμή, άρχισαν να τον βρίζουν, και η γυναίκα άκουσε σίγουρα ένα άτομο που μιλούσε καθαρά ελληνικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο του, οι απαγωγείς έψαχνα ν το κινητό του επιχειρηματία για να του το πάρουν. Εκείνος προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, λέγοντας “ήρεμα ρε παιδιά! Τι έγινε;”, όσο η βιντεοκλήση ήταν σε εξέλιξη.

Όταν τον τράβηξαν, το κινητό βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, όμως ήταν γυρισμένο προς την καμπίνα, με αποτέλεσμα η κάμερα να μην πιάνει τους δράστες. 

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει μέρος της στιγμής της απαγωγής και είναι σε εξέλιξη η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ. Αυτό που τονίζουν πηγές της Αστυνομίας είναι πως προτεραιότητα των αρχών είναι ο επιχειρηματίας να επιστρέψει σώος. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις