Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Η στιγμή που το ωστικό κύμα «χτυπά» κατάστημα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Η στιγμή που το ωστικό κύμα «χτυπά» κατάστημα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ισχυρή έκρηξη της βόμβας έξω από το υπουργείο Εργασίας φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr. 

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που το ωστικό κύμα «χτυπά» κατάστημα, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης έξω από το υπουργείο Εργασίας. 

Όπως βλέπετε στο βίντεο, η ένταση του ωστικού κύματος είναι τόσο μεγάλη, που σείεται όλο το μαγαζί. 

Νωρίτερα, στο «φως» ήρθε ακόμη ένα βίντεο από τη βομβιστική επίθεση. Το βίντεο είναι από εσωτερική κάμερα ασφαλείας σε περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος και έχει καταγράψει τη στιγμή που ακούγεται ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης. 

 

Από την πλευρά τους, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» νέα γενιά στο «αντάρτικο πόλης» πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Εκτιμούν ότι η νέα οργάνωση με την προσθήκη του επιθέτου «ταξική» αποτελείται από το παλιό «διευθυντήριο»  με τη στρατολόγηση νέων μελών που αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα.

Βλέπουν δε ως εξαιρετικά πιθανό η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση στα ΜΑΤ, η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη», και η σημερινή να αποτελείται από τα ίδια άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικό όνομα, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι το αντάρτικο της πόλης επέστρεψε πάλι στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις