Ελλάδα

Η στιγμή που “μπουγελώνουν” με καφέδες Φίλη και Ξυδάκη [vid]

Χαμός έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (15.07.2017) στην πλατεία Συντάγματος, στη εκδήλωση αλληλεγγύης για την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. Στην διαμαρτυρία για την φυλάκιση της νεαρής έδωσαν το "παρών" ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Ξυδάκης, οι οποίοι ωστόσο... το πλήρωσαν ακριβά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι παρευρισκόμενοι τους πέταξαν μπουκάλια με νερό αλλά και καφέδες μιας και ήταν ανεπιθύμητοι. Οι δυο βουλευτές αμέσως το “έβαλαν” στα πόδια ενώ η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε το ίδιο βράδυ χωρίς εντάσεις. Φυσικά το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο και από τους χρήστες του twitter.

————> Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Ηριάννα στο Σύνταγμα [pics]

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Καρβέλας θα πρέπει να δίνει άδεια στην Άννα Βίσση για να ερμηνεύει τα τραγούδια του – Η απόφαση του συνθέτη
Τέσσερις μέρες δηλαδή μετά τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Καρβέλας προχώρησε σε ανάκληση της εντολής που είχε δώσει στην Αυτοδιαχείριση για τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του
Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλα 33