Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η θεία από το Σικάγο: Πού γυρίστηκε η ταινία – Οι δύο εκδοχές για το σπίτι

Η θεία από το Σικάγο: Πού γυρίστηκε η ταινία – Οι δύο εκδοχές για το σπίτι

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου με τις ατάκες να λέγονται ακόμη και σήμερα και να περνούν από γενιά σε γενιά.

Μερικές από τις παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να μπουν στην λίστα με τις πλέον αγαπημένες. Μια από αυτές είναι, φυσικά, και η θεία από το Σικάγο με την Γεωργία Βασιλειάδου.

Μια ταινία με μοναδικές ατάκες και σκηνές που προσφέρουν γέλιο όσες φορές κι αν τις απολαύσεις. Και ποιος δε θυμάται τις ρίψεις με τις κανάτες για να βρεθεί ο κατάλληλος γαμπρός, μια ιδέα της θείας από το Σικάγο, δηλαδή της Γεωργίας Βασιλειάδου.

Η θεία από το Σικάγο είναι μια ασπρόμαυρη ελληνική ταινία παραγωγής του έτους 1957. Η θεία Καλλιόπη είναι μια προοδευτική και απελευθερωμένη χήρα η οποία έρχεται από την Αμερική και εγκαθίσταται στο σπίτι του αδερφού της Χαρίλαου, ενός αυστηρού στρατιωτικού με τέσσερις κόρες. Η θεία από το Σικάγο αποφασίζει να αποκαταστήσει τις κόρες της οικογένειας και βάζει μπροστά το σχέδιό της που εφαρμόζει με την πρώτη κόρη, την Ελένη.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις