Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η «θύελλα» κρουσμάτων αλλάζει το «παιχνίδι» στην Εστίαση – Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους το πιθανότερο σενάριο

Η «θύελλα» κρουσμάτων αλλάζει το «παιχνίδι» στην Εστίαση – Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους το πιθανότερο σενάριο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Τις επόμενες ημέρες, οι επαγγελματίες της εστίασης, θα πρέπει να διαλέξουν να θα δουλέψουν αποκλειστικά με εμβολιασμένους πελάτες ή με μεικτούς. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα…

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, βάζει στην κυβέρνηση δεύτερες σκέψεις.

Σε κέντρα διασκέδασης και εστίαση, ξέραμε ότι θα ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι από 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον Alpha, τώρα το όλο πλαίσιο φαίνεται ότι επανεξετάζεται, στη σκιά της «έκρηξης» των κρουσμάτων.

Click4More: Κορονοϊός: «Σε δυο χρόνια κανονικότητα» λέει επιδημιολόγος του Columbia – Τι «βλέπει» για την Ελλάδα

Σύμφωνα μάλιστα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, στο «τραπέζι» έχει πέσει το σενάριο, να ανοίξουν οι χώροι μόνο για εμβολιασμένους ή εκείνους που έχουν νοσήσει.

Αύριο, αναμένεται να ανέβει στο διαδίκτυο και η εφαρμογή που θα εγκαταστήσουν οι επιχειρηματίες, για να σκανάρουν τα πιστοποιητικά των πελατών τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Γεωργιάδης τόνισε, πως από εδώ και πέρα, ό,τι μέτρα ληφθούν, θα φορούν αποκλειστικά και μόνο τους ανεμβολίαστους.

Σύμφωνα με το Star το σενάριο για κλειστούς χώρους μόνο για εμβολιασμένους, όσο μεγαλώνει ο αριθμός των κρουσμάτων, τόσο περισσότερο κερδίζει έδαφος. Θυμίζουμε ότι σήμερα αν και Κυριακή -που συνήθως τα κρούσματα είναι μειωμένα-  καταγράφηκαν 1.465 νέες μολύνσεις, με τις 639 από αυτές να εντοπίζονται στην πολύπαθη Αττική…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις