Ελλάδα

Η Τιμία Ζώνη μοσχοβόλησε στο χειρουργείο και το παιδί έγινε καλά!

Η συγκλονιστική αφήγηση του σεβασμιωτάτου επισκόπου πρ. Ερζεγοβίνης κ.κ. Αθανασίου [Γιέβτιτς] στην τράπεζα της Ιεράς Μ. Μονής Βατοπαιδίου, για ένα φοβερό θαύμα της Τίμιας Ζώνης!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι για μένα πάντα μεγάλη ευλογία να έρχομαι στο Όρος, το Περιβόλι της Παναγίας και στο Βατοπαίδι το αγαπητό. Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να σας αναφέρω ένα θαύμα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας.

Ο φίλος και ακαδημαϊκός Ε.Σ., καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, Μικρασιάτης με πέντε παιδιά, έχει έναν αδελφό τον Κώστα, που έχει ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια στην καρδιά. Υπάρχει ένα μικρόβιο, που για επτά με εννέα ημέρες προσβάλλει την καρδιά. Τις άλλες δέκα ημέρες, που πεθαίνει το μικρόβιο αυτό, προκαλεί κάτι φοβερές αντιδράσεις στο μυοκάρδιο και υποφέρει άλλες 20 ημέρες, και τελικά καταστρέφεται η καρδιά.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλλογος συγγενών θανόντων στο Μάτι: Οι καταδικασμένοι διεκδικούν ελαφρύνσεις, τα θύματα δεν επανέρχονται
«Ο έντιμος βίος δεν μπορεί να μετριέται μόνο από το τυπικό λευκό ποινικό μητρώο, αλλά και από το ουσιαστικό βάρος της ευθύνης απέναντι σε κάθε ανθρώπινη ζωή»
Φωτιά στο Μάτι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στα νότια προάστια της Αττικής, λόγω ποδηλατικού αγώνα
Ξεκινά το «IG Posidonia Tour 2026», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα
Αστυνομικός της Τροχαίας