Ελλάδα

Η Βουλή φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ φωταγωγήθηκε η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων σε ένδειξη συμπαράσταση για τις απάνθρωπες τρομοκρατικές επιθέσεις που υπέστη από τη Χαμάς ο ισραηλινός λαός.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας σε δήλωσή του αναφέρει πως «μαζί με άλλα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια και εμβληματικά δημόσια και μη κτήρια, που φωταγωγήθηκαν με τη σημαία του Ισραήλ, και η Ελληνική Βουλή απόψε φωταγωγείται με την ίδια σημαία, για να εκφραστεί έτσι και η ανθρώπινη συμπαράσταση, αλλά και δριμύτατη αποδοκιμασία.

Φωταγώγηση του κτηρίου της Βουλής με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ.  Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Συμπαράσταση σε άμαχο ιδίως πληθυσμό, που δεν γίνεται σεβαστός ούτε αφού δολοφονηθεί από αβυσσαλέα χτυπήματα πρωτοφανούς μίσους της Χαμάς, και αποδοκιμασία μιας βίαιης και απίστευτα απάνθρωπης επίθεσης σε κράτος, που καταφεύγει στο αναφαίρετο δικαίωμα της αυτοάμυνας.

Απόψε, δεν φωταγωγούμε μόνο με τη σημαία του Ισραήλ, αλλά μέσω αυτής, και με το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τελικά στην ελπίδα για ειρήνη, που παρά ταύτα δικαιούται να μη κλονιστεί ανεπανόρθωτα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Παραμένουν στην ιδιωτική κλινική με τις παράνομες χημειοθεραπείες οι 46 ασθενείς – Μέσα σε 15 ημέρες το «λουκέτο»
Εξετάζεται αν είχαν συνταγογραφηθεί φάρμακα για τον καρκίνο σε ΑΜΚΑ μη ογκολογικών ασθενών - Οι καταγγελίες για το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Η κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
Κόκκινη προειδοποίηση από ΕΜΥ για την κακοκαιρία: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ - Η Κρήτη στο επίκεντρο, μήνυμα του 112 στο Ρέθυμνο
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Μήνυμα του 112 στο Ρέθυμνο για τα φαινόμενα - Απαγορευτικό απόπλου από και προς Ραφήνα και Λαύριο, τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πλοίων στον Πειραιά
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες