Ελλάδα

Η Χαλκίδα «έλαμψε» με 60.000 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια – Μοναδικές εικόνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χαλκίδα μπήκε για τα καλά στο κλίμα για τα Χριστούγεννα. Η πρωτεύουσα της Εύβοιας έλαμψε με τα 60.000 λαμπάκια που βρίσκονται πάνω στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σήμα κατατεθέν στην παραλία της πόλης.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε στεριά και θάλασσα στη Χαλκίδα, την Τετάρτη (04.12.2024) λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στον προβλήτα Αγίου Νικολάου, στην παραλία.

Ο Δήμος Χαλκιδέων εντυπωσίασε για ακόμα μία χρονιά μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες, που βρέθηκαν στην παραλία σήμερα μετρώντας όλοι μαζί αντίστροφα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, γεμίζοντας τις ψυχές μας, με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

chalkida evima

chalkida evima

chalkida evima

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκιδέων, με εκδηλώσεις σε γειτονιές, χριστουγεννιάτικα έθιμα, μουσικά events, party, δράσεις για παιδιά και δράσεις για όλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εβίτα Βαρελά: Άγνωστοι εξαπάτησαν την μητέρα της αρπάζοντας 20.000 ευρώ και κοσμήματα – «Ήξεραν ότι δεν είχαμε κάμερες μας παρακολουθούσαν»
Οι υποτιθέμενοι λογιστές φέρονται να εντόπισαν και να αφαίρεσαν από το σπίτι 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άλλων 20.000 ευρώ
Η Εβίτα Βαρελά