Ελλάδα

Η χειρότερη Πρωτοχρονιά για την ΕΑΒ και τους εργαζόμενους

Στον αέρα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία λόγω εκλογών! Άσχημα μπήκε η Πρωτοχρονιά για τους εργαζόμενους της ΕΑΒ. Η ΕΑΒ περίμενε πως και πως το συμβόλαιο για το πρόγραμμα επανεργοποίησης των αεροσκαφών P 3 Orion του ΠΝ.

Οι πληροφορίες λένε όμως ότα παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας ενέκρινε τα σχετικά κονδύλια ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας δεν θα υπογράψει την ενργοποίηση του προγράμματος!

Αποτέλεσμα η ΕΑΒ να χάσει 100 εκατομμύρια που περίμενε για να κινηθεί. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η απόφαση -λόγω εκλογών λένε- μπορεί να οδηγήσει σε ντόμινο εξελίξεων .

Κι αυτό γιατί υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά των αμερικανών που εμπλέκονται στο προγραμμα και οι οποίοι επί της ουσίας κρατούν ανοιχτή την ΕΑΒ.

Περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα Αφρικανικής πανώλης των χοίρων στις Σέρρες - Σε συναγερμό οι Περιφέρειες της χώρας
Λόγω εξάπλωσης της νόσου, εφιστάται η προσοχή στις αρμόδιες κτηνιατρικές αρχές όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας για την πιστή εφαρμογή των διαλαμβανόμενων στις παραπάνω σχετικές εγκυκλίους
EUROKINISSI 2