Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Iconic Santorini: Το κλειδί για τον «παράδεισο»

Iconic Santorini

Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω… Και τι ζητάω; Ένα μέρος που όλοι έχουμε φανταστεί ειδυλλιακό. Εικόνες που να ταξιδεύουν την ψυχή μας σε ονειρικές απολαύσεις. Και το Iconic Santorini έχει εξασφαλίσει αβίαστα την παρουσία του στη λίστα σαν άλλος «επίγειος παράδεισος». Με μαγευτική θέα και υπηρεσίες που υπόσχονται να απογειώσουν τις διακοπές σου.

Λίγο καιρό πριν ετοιμάσουμε βαλίτσες -γιατί μυαλό και πνεύμα καταστρώνουν σιγά σιγά τα σχέδιά τους-, ανακαλύψαμε τον δικό μας «επίγειο» παράδεισο. Δεν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε και διαφορετικά το boutique hotel Iconic Santorini.

Με έδρα την ειδυλλιακή Σαντορίνη, τα καταλύματά του ξεπροβάλουν μέσα από σπήλαιο στο γραφικό Ημεροβίγλι και σε ανταμείβουν με θέα που κόβει την ανάσα. Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο πιάτο σου. Ένα ξενοδοχείο όπου θα απολαύσεις το πιο ξακουστό ηλιοβασίλεμα πασπαλισμένο με έξτρα δόση μαγείας από το κέντρο της καλντέρας.

Η μαγεία του Iconic Santorini

Χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθε φορά που φτάνεις στο «σπίτι» των διακοπών σου, δύο από τα πρώτα πράγματα που τσεκάρεις είναι η θέα και το στρώμα. Η σειρά που το κάνεις πάντα εξαρτάται. Αν δεν προηγηθεί η βουτιά στο κρεβάτι, θα φροντίσεις με τη μία να τσεκάρεις τη θέα. Θέλεις να απολαμβάνεις ανοιχτό ορίζοντα και να βλέπεις θάλασσα.

Στα ξεχωριστά δωμάτια και τις σουίτες του Iconic Santorini θα συναντήσεις την ποιότητα που περιμένεις από ένα κορυφαίο ξενοδοχείο. Σε κάθε του έκφανση. Η επιλογή των COCO-MAT καθόλου τυχαία. Κάνεις άγραφη συμφωνία για μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου. Αν προηγηθεί η βουτιά στο κρεβάτι θα καταλάβεις για τι μιλάμε από την πρώτη στιγμή. Όσο για την ξεχωριστή θέα, προετοιμάσου για μοναδικές συγκινήσεις. Εκεί που το γαλάζιο της πισίνας συναντά το απέραντο μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Και όλα απλώνονται μπροστά σου για να σου χαρίσουν εικόνες που ξεπερνούν ακόμα και τις προσδοκίες σου.

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν υπηρεσίες που υπόσχονται να απογειώσουν την έννοια της πολυτέλειας. Δεν είναι τυχαίο που οι ελληνικές γεύσεις ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η γαστρονομική παράδοση της Σαντορίνης. Οι εκλεκτές επιλογές του σεφ του εστιατορίου Pergola στο Iconic Santorini θα έρθουν ως μικρές εκπλήξεις στον απαιτητικό ουρανίσκο σου. Με σεβασμό πάντα στις τοπικές γεύσεις.

Οι ανέσεις φυσικά που έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις δεν σταματούν εδώ και φαντάζει επιβεβλημένη μια επίσκεψη στο Iconic Santorini Wellness & Fitness Centre. Μια στάση για υπηρεσίες που σε συστήνουν από την αρχή στη χαλάρωση και την ηρεμία, υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από την πραγματικότητα. Μιλάμε για ένα ξενοδοχείο όπου όσοι έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν τα χρήματά τους δεν θα μετανιώσουν στιγμή. Μια ιδανική επιλογή στο νησί των ερωτευμένων για να αναζωογονήσεις το σώμα και να χαλαρώσεις την ψυχή που σου υπόσχεται πολλά. Και σε εμπνέει έτσι απλά να επιστρέφεις κάθε φορά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις