Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 43χρονος Τούρκος ο οποίος μετέφερε 110 κιλά κάνναβης

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στον χώρο αποσκευών του οχήματος, 102 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας πιάστηκε 43χρονος Τούρκος ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του περίπου 110 κιλά, ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Τούρκο να οδηγεί αυτοκίνητο στην Νέα Σελεύκεια, που περιείχε μέσα τα ναρκωτικά, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Ηγουμενίτσας, και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στον χώρο αποσκευών του οχήματος, 102 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρος 109 κιλών και 364 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ η αστυνομική έρευνα για την ανακάλυψη τυχόν άλλων εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση συνεχίζεται.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς αλλοδαπός θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικό λεωφορείο έσπειρε τον τρόμο με την ξέφρενη πορεία του – Συγκρούστηκε με άλλο λεωφορείο και έπεσε πάνω σε στάση, 4 γυναίκες στο νοσοκομείο
Μια 21χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη και η 62χρόνη περίμεναν στη στάση του λεωφορείου, ενώ η 50χρονη και η 17χρονη ήταν επιβάτες
Το λεωφορείο που έπεσε πάνω σε στάση στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
66