Site icon NewsIT
17:14 Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025

Ηλεία: Νέο σοβαρό κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου – Ένας 50χρονος στη ΜΕΘ του Ρίο με εγκεφαλίτιδα

Τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην περιοχή φτάνουν πλέον τα τέσσερα, από την αρχή του καλοκαιριού

Κουνούπι

Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Μεγάλη ανησυχία στην Ηλεία από την εμφάνιση ακόμη ενός κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, αυτή την φορά στην περιοχή των Μακρισίων, στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Σύμφωνα με το patrisnews τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην περιοχή φτάνουν πλέον τα τέσσερα, από την αρχή του καλοκαιριού.

Ο ασθενής είναι ένας άνδρας περίπου 50 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, καθώς παρουσίασε εγκεφαλίτιδα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version